Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 27 Kasım 2020 - 17:08 Yorum: 0

Büyükşehirden Yakaket’te bin 500 adet ceviz fidesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı Sürdürülebilir Tarım Faaliyetlerinin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında, çiftçilere bin 500...

Büyükşehirden Yakaket’te bin 500 adet ceviz fidesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı Sürdürülebilir Tarım Faaliyetlerinin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında, çiftçilere bin 500 adet ceviz fidesi desteği yapıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesince 2020 Yılı Samsun ilinde Sürdürülebilir Tarım Faaliyetlerinin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında, ceviz bahçesi tesisleri kurmak amacıyla Yakakent İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 25 çiftçiye bedelsiz olarak bin 500 adet Chandler ve fernor cinsi aşılı ceviz fidanı dağıtımı gerçekleştirildi. Yakakent İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Kökduman ve teknik personeller tarafından dağıtım gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber