Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Türkiye 17 Şubat 2019 - 11:58 Yorum: 0

Büyükşehirden yarıyıl etkinliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Gençlik, Çocuk ve Aile Danışma Merkezi, yarıyıl tatil atölyesi programı düzenledi.

Büyükşehirden yarıyıl etkinliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Gençlik, Çocuk ve Aile Danışma Merkezi, yarıyıl tatil atölyesi programı düzenledi.

Kadın, çocuk ve genç bireyler ile ailelere, psikolojik, sosyolojik ve kişisel gelişimleri başta olmak üzere destek veren merkezde, yarıyıl eğlencesi düzenlendi. Hedef " Mutlu Aile" ilkesi ile yola çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Gençlik, Çocuk ve Aile Danışma Merkezi, çalışmalarına büyük bir hassasiyetle devam ediyor.

Birçok rehberlik ve psikolojik eğitimin ücretiz olarak verildiği merkezde, özellikle çocukların ve gençlerin gelişim sürecinde yaşadıkları duygusal ve davranışsal problemler, desteklenerek çözüme kavuşturuluyor.

Merkezde, 8-12 yaş aralığındaki çocuklara ve annelere yönelik gerçekleştirilen yarıyıl tatil eğitim programı, eğlenceli ve renkli etkinliklerle sona erdi. Eğitim programında çocuklar, grup rehberlik eğitimleri, öz güven destekleyici iletişim çalışmaları ve film atölyesinde yapılan çalışmalarla eğlenerek, öğrendiler.

Psikologlar ve aile danışmanları eşliğinde yapılan, grup çalışmaları ile annelere, duygularını tanıma, kendini ifade etme ve aile içindeki sorunların çözümünde daha bilinçli davranmalarını sağlayacak eğitimlerin verildiği merkeze vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan eğitimin kapanış programında, misafirlere ney dinletisi ile Hacivat ve Karagöz orta oyunu sahnelendi.

Kapanış programına katılan Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, "Kadınlarımızın, çocuklarımızın ve ebeveynlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Merkezimize gösterilen ilgi için çok teşekkür ediyor, ailelerimize her konuda yardımcı olan personelimizi tebrik ediyorum" dedi.

Merkezin, eğitim ve rehberlik hizmetinden memnun kaldıklarını belirten ebeveynler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya teşekkür ettiler.

Büyükşehirden yarıyıl etkinliği

Büyükşehirden yarıyıl etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber