Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Ağustos 2022 - 16:58 Yorum: 0

Büyükşehir’in 3 oyuncusu milli takımda

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde oynayacak olan Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nden 3 oyuncu milli takım kadrosuna davet edildi.

Büyükşehir’in 3 oyuncusu milli takımda

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde oynayacak olan Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nden 3 oyuncu milli takım kadrosuna davet edildi.

Bu sezon Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde yer alacak olan Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Sezon içerisinde önemli başarılara imza atan 3 oyuncu milli takıma davet edildi. Sol oyun kurucu Sedat Yıldırım Türkiye A Milli Takımı, orta oyun kurucu Sadık Emre Herseklioğlu U18 Milli Takımı ve pivot Mohammed Miri Fas Milli Takım kadrolarında oynayacak. Sakarya Büyükşehir Spor Kulübünden yapılan açıklamada, "Bu sene Konya'da 9-18 Ağustos 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan 5. İslami Dayanışma Oyunlarında Sedat Yıldırım ve Mohammed Miri Milli Takım formasıyla ter dökecekler. Milli forma üzerinde başarılı sonuçlar almaları halinde rakip olabilecek iki takım arkadaşı, bir üste çıkmak için yarışacaklar" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber