Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 21 Mayıs 2022 - 13:13 Yorum: 0

Büyükşehir’in ’Kale İçi Kültür Sanat Etkinlikleri’ başlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz ayının yüzünü yavaş yavaş göstermesiyle Kale İçi Kültür Sanat Etkinlikleri'ne "21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası"...

Büyükşehir’in ’Kale İçi Kültür Sanat Etkinlikleri’ başlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz ayının yüzünü yavaş yavaş göstermesiyle Kale İçi Kültür Sanat Etkinlikleri'ne "21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası" ile başlıyor.

Kültür, sanat, spor ve kurs gibi faaliyetlerini vatandaşlar ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın önderliğinde bu çerçevesindeki faaliyetlerine hız verdi. Medeniyetlerin beşiği olan Kayseri'de kültür ve sanata ayrı bir özel önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tarihin eşsiz dokusuyla sanatın buluştuğu adres olan Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi'nde kültür sanat etkinliklerine her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ediyor. Kültür ve sanat etkinlikleriyle "Kültür Sanat Eğitim ve Spor Faaliyetleri" dalında ödüle layık görülen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden Büyükşehir Belediyesi adına ödül alan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, kentte kültür ve sanat rüzgârı estirmeye devam ediyor. Bu zaman kadar düzenlediği etkinliklerle sanatseverlerden tam not alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevede Kale İçi Kültür Sanat Etkinlikleri'ne başlıyor.

Kale İçi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde "21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası" boyunca tarihi Kayseri Kalesi içerisinde konserler düzenlenecek. 21 Mayıs Cumartesi günü saat 21.45'te sanatçı Süleyman Bar, 22 Mayıs Pazar günü saat 21.45'te sanatçı Namık Kemal Bilgin konser verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber