Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 13:43 Yorum: 0

Büyükşehir’in Manavgat filosuna yeni takviyeler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta yeni alınan 15 aracı hizmet filosuna dahil etti.

Büyükşehir’in Manavgat filosuna yeni takviyeler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta yeni alınan 15 aracı hizmet filosuna dahil etti. Yeni araçlarla birlikte Büyükşehir'in Manavgat araç filosunda sayı 151'e yükselirken personel sayısı ise 622 oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat hizmet birimi park ve bahçeler ekiplerinin araçları yenilendi. Park ve Bahçeler ekiplerine 15 adet yeni araç takviyesi yapıldı. 4 adet çift kabin pikap, toprak taşıma ve budama işlerinde kullanmak için 8 tonluk 4 adet damperli kamyonet, ön sulama sistemine sahip, yeşil alanları sulamak için 15 tonluk 2 adet arazöz, 16+1 koltuk sayısına sahip 1 adet personel servis aracı, yeşil alanların peyzaj düzenlemesinde kullanmak üzere, bitki taşımak için 1 adet kapalı kasa kamyonet,1 adet römorklu traktör, budama işlerinde kullanmak üzere 16 metre açılabilir 1 adet hidrolik sepetli vinç ve ön yükleyici, kazıcı ve kırıcıya sahip 1 adet hidromek kepçe filoya eklendi.

Mesai saati gözetmiyoruz

Büyükşehir'in Ilıca Mahallesi'nde bulunan şantiye alanında araçlar için yapılan teslim töreninde konuşan Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, "Manavgat Hizmet birimi olarak büyük bir aileyiz ve bu ailenin tek amacı Manavgat'ta vatandaşlarımıza daha fazla hizmet etmek. Bu bağlamda park ve bahçeler ekiplerine 15 yeni araçdahil edildi. Bunun yanı sıra park ve bahçeler birimimizde 83, ilaçlamada 119, temizlikte 73, mezarlıklarda 29, itfaiyede 45, hizmet biriminde 23, halde 11, zabıtada 12, ASAT'ta227 olmak üzere toplam 622 personelimiz ile Manavgat'a mesai saati gözetmeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Filomuza yeni katılan araçlarımız için Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e teşekkür ediyoruz. Araçlarımız Manavgatımıza hayırlı olsun" dedi.

Büyükşehir’in Manavgat filosuna yeni takviyeler

Büyükşehir’in Manavgat filosuna yeni takviyeler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber