Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 21 Nisan 2018 - 18:08 Yorum: 0

Büyükşehir’in miniklerinin bayram coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde çeşitli etkinlikler...

Büyükşehir’in miniklerinin bayram coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde etkinlik gerçekleştirildi. Öğrencilerin velileri ile birlikte doyasıya eğlendiği etkinliklere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi Sorumlusu Başak Ustamehmetoğlu, öğretmenler ile şube müdürleri de katıldı. Öğrencilerle tek tek fotoğraf çektiren protokol üyeleri öğrencilerin sevincine ortak oldu. Atatürk Kent Park'ta düzenlenen etkinlikler kapsamında çocuklar Sorumlu Başak Ustamehmetoğlu ve öğretmenlerinin öncülüğünde şarkılar eşliğinde dans gösterileri yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Kreşi'nde eğitim gören minik öğrenciler resim sergisi de açtı. Etkinliğin sonunda Onuncu Yıl Marşı okundu ve 23 Nisan şarkısı hep birlikte seslendirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, çocukların yüzlerinin gülüyor olmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Genç, "Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum" dedi. Atatürk Kent Park Kreşi ve Gündüz Bakımevi Sorumlusu Başak Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sayesinde çocukların iyi bir eğitim aldıklarına dikkat çekti.

Büyükşehir’in miniklerinin bayram coşkusu

Büyükşehir’in miniklerinin bayram coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber