Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi
Yerel 06 Aralık 2019 - 12:08 Yorum: 0

Büyükşehir’in yılbaşı hazırlıkları

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni yılı Antalya'da büyük bir festivalle kutlayacak.

Büyükşehir’in yılbaşı hazırlıkları

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni yılı Antalya'da büyük bir festivalle kutlayacak. Yeni yıl kutlamaları için hazırlıklarını sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bu kapsamda Antalya'da yaşayan ve dernek faaliyeti yürüten yerleşik yabancıların görüşlerini aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek yılbaşı kutlamalarına Antalya'da yaşayan yerleşik yabancı vatandaşların katılımını teşvik etmek amacıyla yabancı derneklerin temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantı hakkında bilgi veren Yavuz "Antalya'da yılbaşı etkinliklerini en iyi şekilde organize etmek için yerleşik yabancıların dernekleriyle işbirliği içindeyiz. Festivalde onların da temsilinin sağlanması için gerek stantlarla, gerekse kültürel etkinliklerle sürece dâhil olmaları için planlamalar yaptık. Büyükşehir Belediyemizin bundan sonra yapacağı etkinliklerde ve yeni projelerde de nasıl işbirliği yapacağımıza dair görüş alışverişinde bulunduk" dedi.

Yeniyıl pazarı kurulacak

Kutlamalarının bu yıl 21 Aralık'ta Cumhuriyet Meydanı'nda kurulacak yeni yıl pazarı ile başlayacağını belirten Okan Yavuz " Büyükşehir Belediyemizin çatısı altında bu yıl Cumhuriyet Meydanı'mızda kuracağımız yeni yıl pazarında, yeme-içme stantları, dekorlar, görsel şovlar ve sahne etkinlikleriyle festival havasında bir kutlama yapmayı amaçlıyoruz. Bunun içinde STK'larımızın destekleri sadece kutlamalar için değil, her alanda önemli. STK temsilcileri Büyükşehir Belediyesi çatısı altında bu koordinasyonun sağlanması ve sivil topluma vermiş olduğu destek konusunda Başkanımız Muhittin Böcek'e takdir ve teşekkürlerini sundu. Toplantı sonunda uzun süreli bir işbirliğinin ilk adımını atmış olmanın da mutluluğunu hep birlikte yaşadık" diye konuştu.

Büyükşehir’in yılbaşı hazırlıkları

Büyükşehir’in yılbaşı hazırlıkları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber