Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

Büyükşehirli Dilara, altın madalya kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'un başarılı eskrimcisi Dilara Ünal, Balkan üçüncülüğünün ardından Antalya'daki turnuvada da altın madalya...

Büyükşehirli Dilara, altın madalya kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'un başarılı eskrimcisi Dilara Ünal, Balkan üçüncülüğünün ardından Antalya'daki turnuvada da altın madalya kazandı.

22-23 Eylül tarihlerinde Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Büyükler ve Gençler Eskrim Açık Turnuvası sona erdi. Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından, Alanya Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve iki gün süren organizasyona, 250 eskrimci katıldı. Turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu eskrimcilerde mücadele etti. Geçtiğimiz haftalarda Bulgaristan'da yapılan Balkan Şampiyonasında ikinci olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcusu Dilara Ünal, EPE kategorisinde rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Büyükler ve gençler kategorisinde turnuvaya katılan mavi beyazlı eskrimci Ünal, büyükler kategorisinde altın madalyasıyla milli takıma girebilmek için en yüksek olan on altı puanı aldı. Dilara Ünal, üst üste aldığı bu başarılı sonuçlarla antrenörlerin de takdirini topladı. Turnuvada dereceye giren sporculara madalyalarını federasyon yetkilileri verdi.

Büyükşehirli Dilara, altın madalya kazandı

Büyükşehirli Dilara, altın madalya kazandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber