Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

Buz hokeyinde şampiyon belli oluyor

2014-2015 Erkekler Süper Lig'de play-off finalinde İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Zeytinburnu Belediyespor arasında oynanacak play-off final serisinin ilk maçı yarın İzmir'de oynanacak

Buz hokeyinde şampiyon belli oluyor

İZMİR (AA) - 2014-2015 Erkekler Buz Hokeyi Süper Lig'de İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Zeytinburnu Belediyespor arasında oynanacak play-off final serisinin ilk maçı yarın İzmir'de oynanacak.

Normal sezonda 4 kez karşılaşan ekiplerden İzmir Büyükşehir Belediyesspor'un 3, Zeytinburnu Belediyespor'un 1 galibiyeti bulunduğu için İzmir ekibi final müsabakalarına 1-0 önde başlayacak. 

3 galibiyete ulaşacak ekibin şampiyon olacağı final serisinde ilk müsabaka yarın saat 16.00'da İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Salonu'nda oynanacak. İki ekip pazartesi günü yine İzmir'de karşılaşacak.

Seride gerekirse 3. ve 4. maçlar 11 ve 12 Mart'ta İstanbul'da oynanacak.

Bu yıl da şampiyonluk hedeflediklerini belirten İzmir Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Antrenörü Nevzat Altun, normal sezonu çok iyi bir yerde bitirdiklerini kaydetti.

Yerli oyunculardan kurulu ekiplerinin 12 maçta 11 galibiyet aldığını kaydeden Altun, "Ligin ilk bölümünü liderlik koltuğunda kapatmak çok keyifli. Yolun sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek Continental Kupası’da İzmir'i ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber