Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ekim 2017 - 16:48 Yorum: 0

BYEGM İzmir İl Müdürü Akseki Manisa’da

Basın Yayın ve Enformasyon İzmir İl Müdürü Mehmet Akseki Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

BYEGM İzmir İl Müdürü Akseki Manisa’da

Basın Yayın ve Enformasyon İzmir İl Müdürü Mehmet Akseki Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Aseki'ye ziyareti sırasında Şube Müdürü Tarık Çiçek de eşlik etti.

BYEGM İzmir İl Müdürü Akseki, Ankara'da Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünde görev yaparken İl Müdürü olarak geçtiğimiz mart ayında İzmir'de göreve başladığını söyledi. Kurumları ve faaliyetleri hakkında Vali Güvençer'e bilgi veren Akseki, Basın-Yayın ve Enformasyon İzmir İl Müdürlüğünün, 1920 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatında yer alan 17 il müdürlüğünden biri olduğunu belirtti. Akseki, İl Müdürlüğünün 15 personeli ile Genel Müdürlüğün kuruluş kanununda belirtilen görevleri, görev ve sorumluluk sahası olan İzmir ve Manisa illerinde yerine getirdiğini kaydetti.

Vali Güvençer de nezaket ziyaretleri nedeniyle teşekkür edip BYEGM İzmir İl Müdürü Akseki'nin görevinin hayırlı olmasını diledi.

BYEGM İzmir İl Müdürü Akseki Manisa’da

BYEGM İzmir İl Müdürü Akseki Manisa’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber