Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Aralık 2020 - 11:23 Yorum: 0

Cadde ve sokaklar boş kaldı, Sakarya hayalet kente döndü

Artan korona virüs salgını sonrasında alınan tedbirler kapsamında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Sakarya'da cadde ve sokaklar...

Cadde ve sokaklar boş kaldı, Sakarya hayalet kente döndü

Artan korona virüs salgını sonrasında alınan tedbirler kapsamında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Sakarya'da cadde ve sokaklar sessizliğe bürünürken polis ekipleri ise şehirde denetim gerçekleştirdi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları 1 Haziran normalleşme sürecine geçilmesinin ardından kaldırılmıştı. İkinci dalganın gelmesiyle birlikte salgından korunmak için bazı kısıtlama kararları alındı. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı 81 ile yeni korona virüs tedbirleri genelgesi gönderdi. Alınan karar doğrultusunda Cuma akşamı 21.00'dan Pazartesi sabah 05.00'e kadar uygulanacak olan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Bu kapsamda hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde ise Sakarya'nın en işlek yerlerinden olan Gar Meydanı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Çark Caddesi ve Atatürk Bulvarı gibi cadde ile sokaklar sessizliğe büründü. Sessizliğe bürünen şehirde polis ekipleri ise kısıtlamalarda dışarı çıkan vatandaşları denetleyerek izin belgelerini kontrol etti.

Cadde ve sokaklar boş kaldı, Sakarya hayalet kente döndü

Cadde ve sokaklar boş kaldı, Sakarya hayalet kente döndü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber