Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 29 Temmuz 2014 - 15:23 Yorum: 0

Çadır kentte bayramlaşma

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök: "Musul, Kerkük, Irak ve Şam'da kısacası İslam coğrafyasında kan aktıkça bizim bu burukluğumuz devam edecek"

Çadır kentte bayramlaşma

ŞANLIURFA (AA) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Ceylanpınar ilçesindeki çadır kentte barınan Suriyelilerle bayramlaştı.

Gök, beraberinde Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Menderes Atilla ile yaklaşık  20 bin kişinin barındığı Telhamut Çadır Kenti'ni ziyaret etti. 

Misafirlerle bayramlaşan Gök, buradaki konuşmasında, Türkiye'nin, İslam coğrafyasındaki acılarını bitmesi için uğraş verdiğini söyledi.

İnsanlığın topyekun imtihandan geçtiğini ifade eden Gök, şöyle konuştu:

"Bu bayram buruk geçiyor. Musul, Kerkük, Irak ve Şam'da kısacası İslam coğrafyasında kan aktıkça bizim bu burukluğumuz devam edecek. Biz mezhep ve ırklar üzerine siyaset yapmıyoruz. Millet ve devlet olarak mazluma kucağımızı açıyoruz. Çünkü tarihi sorumluluklarımız, görevlerimiz ve ilahi emir doğrultusunda hareket etmek zorundayız."

Daha sonra çadırda kalan Suriyeli bir aileye misafir olan Gök, çocuklara oyuncak hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber