Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Temmuz 2014 - 07:58 Yorum: 0

Çadır ve konteyner kentte bayram namazı

Nizip ilçesinde Suriyelilerin barındığı çadır ve konteyner kentlerde bayram namazı kılındı

Çadır ve konteyner kentte bayram namazı

GAZİANTEP (AA) -  Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, bayram namazını barındıkları çadır ve konteyner kentlerde kıldı. 

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, konteyner kent müdürü Halil Kendirci ve çadır kent müdürü Mahmut Alagöz, bayram namazını Nizip ilçesindeki konteyner kentte kalan Suriyelilerle kıldı.

Suriyeliler, ülkelerindeki savaşın bitmesi, barış ve huzurun gelmesi, Beşşar Esed rejiminin son bulması için dua etti. Bazı Suriyelilerin dua sırasında gözyaşı döktüğü görüldü. Namaz sonrası Suriyeliler birbirleriyle bayramlaştı. Büyüklerinin bayramını kutlayan çocuklara şeker ve çikolata ikram edildi.

Suriyelilerle bayramlaşan Şahin, her zaman Suriyelilerin yanlarında olduklarını ve tek temennilerinin bu ülkedeki savaşın son bulması olduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber