Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 18 Şubat 2019 - 10:58 Yorum: 0

Çağatay Akman, İzmirli hayranlarıyla buluştu

Sosyal medyada şarkılarıyla ve paylaşımlarıyla fenomen olan Çağatay Akman, "Nasıl Çağatay Akman Oldum" kitabını İzmirli hayranları için Optimum'da...

Çağatay Akman, İzmirli hayranlarıyla buluştu

Sosyal medyada şarkılarıyla ve paylaşımlarıyla fenomen olan Çağatay Akman, "Nasıl Çağatay Akman Oldum" kitabını İzmirli hayranları için Optimum'da imzaladı.

Sosyal medyaya yüklediği "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı ile milyonlarca kişinin izlediği Çağatay Akman, Optimum'da hayranlarıyla buluştu. Gerçekleşen etkinlikte Akman, sevenleri ile tek tek fotoğraf çektirdi. Genç yıldız, Optimum'da düzenlenen imza günü öncesinde, sahnede çok sevilen şarkılarını da söyleyerek imza gününe gelen hayranlarına sürpriz yaptı. Sosyal medyada milyonlarca takipçisiyle rekor kıran Çağatay Akman, hayranları ile tek tek ilgilenerek onları mutlu etti, sevenlerinden tam not aldı.

Çağatay Akman, İzmirli hayranlarıyla buluştu

Çağatay Akman, İzmirli hayranlarıyla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber