Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 14 Kasım 2019 - 23:48 Yorum: 0

Çağlar Söyüncü: “82. dakikada vatanı korur gibi elimizden geleni yaptık”

A Mili Takım'ın başarılı oyuncusu Çağlar Söyüncü, 82. dakikada yaşanan karambolle ilgili, "82. dakikada bir takım ruhu, takım arkadaşlığı koyarak...

Çağlar Söyüncü: “82. dakikada vatanı korur gibi elimizden geleni yaptık”

A Mili Takım'ın başarılı oyuncusu Çağlar Söyüncü, 82. dakikada yaşanan karambolle ilgili, "82. dakikada bir takım ruhu, takım arkadaşlığı koyarak orada vatanı korur gibi elimizden geldiğince yapmaya çalıştık" diye konuştu.

Türkiye, UEFA Avrupa 2020 Elemeleri H Grubu 9. maçında sahasında İzlanda ile golsüz berabere kaldı. Müsabaka sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan A Milli Takım'ın başarılı oyuncularından Çağlar Söyüncü, Şenol Güneş ile yeni bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, "Başladığımızdan beri 2020'ye inanıyorduk. Rakibimiz Fransa oynayacak. Buraya kadar getirmişken lider götürmek istiyorduk. Biz ikinci maçımız olduğundan dolayı kutlayamayacağız. Ama halkımız kutlasın. Bizi her zaman desteklediler. Onlara teşekkür ediyorum. Güzel bir maç oldu. Onlar içinde bizim içinde son maçtı. Son bir maçımız kaldı ondan sonra yavaştan hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Gruplar nasıl olacak fikrim yok ama biz kendi aramızda da konuşuyoruz. Biz sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Sonuçlar zaten ortada. Ekstra bir rakibimiz yok. Hayırlı olsun ülkemize. İnşallah iyi sonuçlar alıp döneriz" dedi.

"3 puan alıp devam etmek isterdik"

İzlanda karşısında galip gelip 3 puan alıp devam etmek istediklerini belirten Söyüncü, "Ama 0-0 oldu sonuç. Hayırlısı böyleymiş. Önemli olan oraya gitmek. Favori İzlanda ve Fransa olarak gözüküyordu. Ama biz en baştan beri inanıyorduk. Çok şükür başardık" diye konuştu.

"82. dakikada vatanı korur gibi elimizden geleni yaptık"

82. dakikada oluşan karambolle ilgili de konuşan Çağlar Söyüncü, "82. dakikada bir takım ruhu, takım arkadaşlığı koyarak orada vatanı korur gibi elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Halkımıza teşekkür ederim. Biz de ikinci maçtan dolayı kutlamayacağız. Onlar her zaman yanımızda. Onların desteği bizi çok mutlu ediyor. İnşallah daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber