Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2016 - 20:23 Yorum: 0

Cahan; "Uşak’ı gelip geçilen değil fark edilen bir yer yapacağız"

Uşak Belediyesi'nin Uşak'ın ikinci battı çıktısı olacak stadyum kavşağındaki çalışmaları hızla devam ediyor.

Cahan; 'Uşak’ı gelip geçilen değil fark edilen bir yer yapacağız'

Uşak Belediyesi'nin Uşak'ın ikinci battı çıktısı olacak stadyum kavşağındaki çalışmaları hızla devam ediyor.

Çalışma alanını ziyaret eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan 356. ve son fore kazık çakımını yaptı. Çalışan işçilere ve yüklenici firmaya teşekkür eden Cahan Uşak'ı gelip geçilen bir yer olmaktan çıkarıp fark edilen bir yer yapacaklarını söyledi.

Uşak halkına söz verdikleri gibi çok kısa bir sürede stadyum battı çıktısını bitireceklerini söyleyen Cahan; " 356. fore kazığımızı çakacağız. Bununla birlikte fore kazık çakma işlemimiz bitiyor. Bu süreci 22 gün gibi kısa bir zamanda hallettik. Önümüzdeki bir buçuk ay gibi inşallah Aralık ayının 15, yılbaşı gibi stadyum battı çıktımızı halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Ben özellikle burada çalışan işçi kardeşlerimize, yüklenici firmamıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü gece gündüz çalışıyorlar 24 saat çalışıyorlar. Hızlı bir şekilde gayet konforlu bir şekilde bu battı çıktımızı inşallah hizmete açacağız. Ben emeği geçen tüm çalışanlar ile birlikte siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz daha önce 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin köprülü kavşağımızı halkımızın hizmetine açmıştık. Gayet kaliteli güzel bir battı çıktı olarak şu anda hizmet veriyor. İkincisini burada inşallah kısa bir süre sonra hizmet açmanın mutluluğunu yaşayacağız. Artık Uşak gelip geçilen bir yer değil fark edilen bir yer olma özelliğini taşıyacak. Böylelikle de hem şehirler arası trafik sorunumuzu hem şehir içi trafik sorunumuzu kalıcı olarak çözmüş oluyoruz. Şimdiden şehrimize, devletimize, milletimize hayırlı olsun" dedi

Bundan sonra iki battı çıktı daha yapılacak

Başkan Cahan konuşmasının sonunda bir de müjde verdi. Cahan önümüzdeki yıl içerisinde Uşak'ın üçüncü battı çıktısını Sivaslı kavşağına yapılacağını söyledi. Yapılan bu battı çıktılarla Uşak içerisindeki trafik sorunun büyük oranda çözeceklerini belirten Cahan üçüncü battı çıktıdan sonra yeni devlet hastanesinin kavşağına da böyle bir çalışma planladıklarına değindi.

Ak Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş burada yaptığı değerlendirmede; "Ben öncelikle burada gece gündüz çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel ve hızlı bir şekilde çalışma yapıyorlar. Bu Ak Pati belediyeciliğinin hizmetlerinin başlangıcı. Biliyorsunuz battı çıktının birincisini bitirdik, ikincisini inşallah çok yakın bir zamanda halkımızın hizmetine açacağız. Uşak'ı daha güzel yaşanabilir marka bir şehir haline getirmek için belediyemiz ve hükümetimiz elinden gelen çalışmaları hızlı bir şekilde yapmakta. Onlara yaptıkları bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz." ifadelerini kullandı.

Cahan; "Uşak’ı gelip geçilen değil fark edilen bir yer yapacağız"

Cahan; "Uşak’ı gelip geçilen değil fark edilen bir yer yapacağız"

Cahan; "Uşak’ı gelip geçilen değil fark edilen bir yer yapacağız"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber