Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 17:48 Yorum: 0

Çakır, Kernek'te incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Meydanı'nda incelemelerde bulundu.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, kısmen tamamlanan...

Çakır, Kernek'te incelemelerde bulundu

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, kısmen tamamlanan ve yapımına devam edilen meydandaki incelemeleri sırasında yaptığı konuşmada, Kernek'in Malatya için sembol noktalardan biri olduğunu belirtti.

Malatya için ayrı bir anlamı olan Kernek Meydanı'nı yeni yüzüyle Malatyalıların beğenisine sunacaklarını ifade eden Çakır, buradaki suyun meşhur olmasına karşılık bugüne kadar yeterince kullanılmadığını belirterek, "Yeni projemizde suyu ve yeşil dokuyu arttırdık. 10 metre yüksekliğinde şelale yaparak suyu zenginleştirdik. Projenin altyapı çalışmaları uzun sürdü. Buradaki elektrik santrali yerin altına alındı. Derme Kanalı'nı şelalenin altından geçirdik. Şu an Kernek Şelalemizin altında Derme suyu akıyor" ifadesini kullandı.

Çakır'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Genel Sekreter yardımcıları Ercan Turan ve Zeki Sarılar, bazı daire başkanları ve şube müdürleri eşlik etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber