Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Eylül 2015 - 13:54 Yorum: 0

Çakır: Malatya bölgenin önemli şehirlerinden biri

Bursa İl Dernekleri Federasyonu’na (BİLDEF) bağlı dernek başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Çakır: Malatya bölgenin önemli şehirlerinden biri

Bursa İl Dernekleri Federasyonu’na  (BİLDEF) bağlı dernek başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Bozkurt: Doğu ile Batı arasında köprü olmak istiyoruz

Bursa Darendeliler Dernek Başkanı ve BİLDEF Başkan Yardımcısı Ali Bozkurt  ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Bursa İl Dernekler Federasyonu olarak Anadolu köprüsü oluşturduk. Doğu ile Batı arasında bir köprü olmak istiyoruz. Ziyaret etmiş olduğumuz illerin güzelliklerini yerinde görüyoruz. Bu amaçla Malatya’yı ve ilçelerini ziyaret ettik. Malatya’da bizleri çok güzel ağırladınız, bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya’da olumlu çok güzel çalışmalar yapılmış.  Bu güzellikleri görünce bir Malatyalı olarak gururlanıyoruz” dedi.

Dursun: Bursa’dan selam getirdim

Malatya’da olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten BİLDEF Başkanı Mustafa Dursun ise, “Malatyalılar gerçekten çok misafirperver ve sıcakkanlı insanlar. Bursa’da gerçekleştirilen bir toplantıda bizleri de ziyaret etmiştiniz. Bizler de ilk fırsatta federasyonumuza bağlı dernek üyelerimiz ile görüşerek Malatya’ya gelmeye karar verdik. Bugün bambaşka bir Malatya ile karşılaştık. Yapılan hizmetler ve şehrin temizliği Malatya’ya ayrı bir güzellik ve değer katıyor. Malatya’da yaşayan bütün Bursalı hemşerilerime saygılar sunuyorum. Bursa’da yaşayan Malatyalılar’dan selam getirdim” şeklinde konuştu.    

Çakır: Malatya bölgenin önemli şehirlerinden biri

Birbirinden değerli dernek başkanlarını Malatya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bu ziyaretler hem diyalogların gelişmesinde hem de illerin tanınması açısından çok önemli. Malatya bölgenin önemli şehirlerinden biri. Tarihi 9 bin yıla dayanan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, yetiştirmiş olduğu devlet adamları, siyaset ve sanatçıları ile Malatya Türkiye’de önemli bir yere sahiptir. Malatya ekonomisine önemli katkı sunan kayısı’nın yanında her ilçemizin kendine özgü yetiştirmiş olduğu meyve çeşitleri bulunmaktadır. Malatya havası ve suyu ile bölgesinde ayrı bir yere sahip önemli bir şehirdir” dedi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber