Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ağustos 2016 - 19:33 Yorum: 0

Çakır: "Sosyal sorumluluk projelerini hayata geçireceğiz"

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığına getirilen Semih Çakır, Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanlığına teşekkür...

Çakır: 'Sosyal sorumluluk projelerini hayata geçireceğiz'

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığına getirilen Semih Çakır, Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanlığına teşekkür ederek, sosyal sorumluluk projelerini hayata geçireceklerini ifade etti.

Semih Çakır, "Şahsımı Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığı'na atamalarından dolayı başta Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'na ve Genel Merkez yönetim kuruluna saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. İstanbul Gençliğine ve Sporuna hizmet bizim için bir şereftir. Gençlik ve Sportif faaliyetler alanında önümüzdeki günlerde çok sayıda sosyal sorumluluk projelerini hayata geçireceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber