Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 04 Mart 2018 - 16:31 Yorum: 0

Çakır’a "Doğu’nun En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından “Doğu Anadolu Bölgesinin En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Çakır’a 'Doğu’nun En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülü

Yerel Yönetimler arası dayanışmayı güçlendirmek ve milli birlikteliği pekiştirmek amacıyla Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından “En Beğenilen Belediye Başkanları” ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a Doğu Anadolu Bölgesinin En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı ödülü verildi.

 

Ödülünü eski Bakan Güldal Akşit’in elinden alan Başkan Çakır, kendisini ödüle layık görenlere teşekkür ederek, “Her ne kadar ödül şahsıma tevdi edilse de, başarı tüm paydaşlarıyla Malatyamızındır. Biz başarılı ve büyük bir aileyiz. Malatyamıza daha iyi hizmet etmeye ve vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber