Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Temmuz 2014 - 12:38 Yorum: 0

Çakır'a tam not

Dünya Kupası'ndaki 3. maçını yöneten Cüneyt Çakır ve ekibi, Arjantin ile Hollanda arasında oynanan maçtaki performansıyla beğeni topladı.

Çakır'a tam not

Turnuva boyunca üçüncü maçına çıkan Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahattin Duran ile Tarık Ongun'un, Arjantin ile Hollanda içinde Brezilya'nın Sao Paulo Arena'da oynanan yarı final maçındaki performansı, uluslararası basın ve futbol otoritelerinden olumlu tepkiler aldı.

İngiliz basınında yer saha haberlerde, karşılaşma genelinde futbolcularla içinde müspet diyalog kurarak hatasıza yakın bir İdare sergileyen Çakır'ın, başarılı bir performans sergilediği vurgulandı. Maçın ilk 20 dakikasının ardından oyuncuların ikili mücadelelerde birbirlerine daha katı müdahalelerde olduğu öne sürülürken, Çakır'ın tek eksikliğinin, bu tür pozisyonlarda kartına daha fazla fazla başvurmamak olduğu anlatım edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu da internet sitesinde yer saha açıklamada, Çakır'ın performansından beğeniyle bahsetti.

Açıklamada, Çakır'ın ulusal takım müsabakaları seviyesinde 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yönettiği yarı finalin ardından FIFA Dünya Kupası'nda da tıpkı başarıyı tekrarladığı hatırlatılırken, Çakır'ın performansıyla 'büyük başarıya daha imza attığı' anlatım edildi.

Doğan Babacan'ın ardından 40 sene sonra tekrardan Dünya Kupası'nda maç yöneten ilk Türk hakem Cüneyt Çakır'ın turnuva boyunca yönettiği maçların tümünün (Brezilya-Meksika, Cezayir-Rusya, Arjantin-Hollanda) beraberlikle sonuçlanması da dikkati çekti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber