Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Eylül 2016 - 14:28 Yorum: 0

Çakırbeyliler tesislerine gözü gibi bakıyor

Demokrasi şehidi merhum başbakan Adnan Menderes'in memleketi Çakırbeyli'ye Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Adnan Menderes Anı Köşesi...

Çakırbeyliler tesislerine gözü gibi bakıyor

Demokrasi şehidi merhum başbakan Adnan Menderes'in memleketi Çakırbeyli'ye Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Adnan Menderes Anı Köşesi ile Çok Amaçlı Salonu Çakırbeylili vatandaşların yıllardır beklediği hizmeti veriyor. Çakırbeyliler, tesislerine büyük ihtimam gösteriyor.

Çakırbeyli sakinlerinin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yıllardır mahallelerinde düğün salonu eksikliği yaşadıklarını belirtmelerinin ardından, büyükşehir belediyesince yatırım programında öne alınarak hayata geçirilen tesis Çakırbeylililerin özel günlerine ev sahipliği yaparken, merhum Başbakan Adnan Menderes'in anı köşesi ile yakın tarihi de gözler önüne seriyor.

"Çerçioğlu Tarihte İz Bırakacak"

Çakırbeyli Mahalle Muhtarı Mehmet Demir, tarihte iz bırakan insanlar arasında Özlem Çerçioğlu'nun adının olacağını belirtip, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek, "Tesisimizde vatandaşlarımız düğünlerini son derece ekonomik bir biçimde yapıyor.Başkanımız Özlem Çerçioğlu büyük bir ihtiyacımızı giderdi. Halkımız çok memnun. Bu tesis bize emanet, Çakırbeyli halkı olarak tesisimize gözümüz gibi bakıyoruz" dedi.

"24 Saat Hizmetinizdeyim"

Çakırbeylilerin hangi yatırıma ihtiyacı varsa hayata geçireceklerini hatırlatan Başkan Çerçioğlu; "Biz sözümüzün eriyiz. Çakırbeylililer istedi, Büyükşehir olarak biz yaptık. Tesislerimiz artık mahalle sakinlerimizin hizmetinde. Muhtarımız ve halkımıza emanet.. Biz hemşerilerimizden aldığımız güçle çalışıyor, hizmet üretiyoruz. Çarkırbeyli'nin hak ettiği yatırımlara devam edeceğiz. 24 saat Çakırbeylilerin hizmetindeyim" ifadelerini kullandı.

İki katlı tesiste 500 kişilik kapalı, 500 kişilik de açık düğün salonunun yanı sıra sergi salonları, yeni muhtarlık birimi bulunuyor.

Çakırbeyliler tesislerine gözü gibi bakıyor

Çakırbeyliler tesislerine gözü gibi bakıyor

Çakırbeyliler tesislerine gözü gibi bakıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber