Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Çakıt Çayı kenarına sahil park yapılacak

Pozantı'da Çakıt Çayı kenarına yapılacak 33 dönümlük sahil park projesi çalışmaları başladı

Çakıt Çayı kenarına sahil park yapılacak

ADANA (AA) - Pozantı'da Çakıt Çayı kenarına yapılacak sahil park projesi çalışmaları başladı.

Gökbez Mahallesinde hazine arazisi iken yeşil alana dönüştürülen, uzun zamandır alt yapı, plan proje, komisyon kararı çalışmaları devam eden 33 dönümlük alanda yapılacak proje için Belediyesi Meclisinin onayının ardından ilk kazma vuruldu.

Belediye Başkanı Mustafa Çay, projenin seçim vaatleri arasında olduğunu anımsattı.

Bürokratik işlemler nedeniyle çalışmalarda bir süre geciktiklerini ifade eden Çay, " Nihayet iş makinelerimiz çalışmaya başladı. Belirlediğimiz bazı yerlerin yeşermesi ve daha çabuk büyümesi için çınar ağaçları dikeceğiz.  Projenin 2016 yılının yaz sezonuna kadar hazır olmasını planladık. Parkta çocuk oyun grupları, spor aletleri, yürüyüş parkurları, kamelyalar olacak" dedi.

Çay, projeye paralel olarak statta da çevre düzenlemesi ve tadilat çalışmaları yapacaklarını, her iki projenin bitmesiyle Gökbez'in çehresinin değiştireceğini kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber