Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 26 Eylül 2022 - 18:03 Yorum: 0

ÇAKÜ’de tüm personele “iş sağlığı ve güvenliği temel eğitimi” veriliyor

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde görev yapan tüm personele "iş sağlığı ve güvenliği temel eğitimi" veriliyor.

ÇAKÜ’de tüm personele “iş sağlığı ve güvenliği temel eğitimi” veriliyor

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde görev yapan tüm personele "iş sağlığı ve güvenliği temel eğitimi" veriliyor.

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde (ÇAKÜ) yeni akademik yılın başlaması ile birlikte, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde personele "iş sağlığı ve güvenliği temel eğitimi" verilmeye başlandı. Üniversitede görev yapan tüm personele, iş sağlığı ve güvenliği uzmanları tarafından 7ayrı oturumda toplam 98 saatlik eğitim veriliyor.

Uzmanlar tarafından çalışanlara işverenin sorumluluk ve yetkileri, çalışanların sorumluluk ve hakları, karşılıklı yapılması gerekenler, insan ve toplum sağlığının korumak için yapılması gerekenler, günün ve teknolojinin şartlarına göre teçhizat kullanımı ve buna ilişkin eğitimlerin önemi gibi konu başlıklarında bilgilendirmeler yapılıyor. Eğitimler öncesi ve sonrası çalışanlara düzenlenen testlere ve katılım durumlarına bakılarak sertifikalar verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber