Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Ağustos 2021 - 00:13 Yorum: 0

Çaldığı bisikleti geri getirdi

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi evin bahçesinden çaldığı bisikleti geri getirerek sokağa bıraktı.

Çaldığı bisikleti geri getirdi

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi evin bahçesinden çaldığı bisikleti geri getirerek sokağa bıraktı. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, ilçeye bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakan Humus'a ait eve sabaha doğru gelen hırsız, bahçedeki bisikleti çaldı. Olay anı ise evin güvenlik kamerasına yansıdı. Kameranın kaydettiği görüntülerde hırsızlık şüphelisinin önce evin giriş kapısını kontrol ettiği, daha sonra kapalı olan bahçe kapısının yan tarafında bulunan duvardan atlayarak eve girdiği, bir süre gezindikten sonra bahçede duran bisikleti parmak izi çıkmaması için bir giysi ile omzuna yükleyerek çaldığı ve bisiklete binerek gözden kaybolduğu görüldü. Polise şikayette bulunan aileye sevindirici haber ise bir gün sonra geldi. Şüpheli, çaldığı bisikleti kimse görmeden evin sokağına bırakarak gözlerden kaybolurken, gelişi de yine evin güvenlik kamerasına takıldı. Polis, kameraya eşkali takılan şüpheliyi arıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber