Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 24 Şubat 2017 - 17:23 Yorum: 0

Çaldıklarını yeni çaldıklarıyla değiştirerek hırsızlığa devam ettiler

Kırklareli'nde motosiklet çalan hırsızlar, motosikleti yolda denk geldikleri otomobilin yerine bıraktıktan sonra çaldıkları otomobili de boş bir alanda...

Çaldıklarını yeni çaldıklarıyla değiştirerek hırsızlığa devam ettiler

Kırklareli'nde motosiklet çalan hırsızlar, motosikleti yolda denk geldikleri otomobilin yerine bıraktıktan sonra çaldıkları otomobili de boş bir alanda bırakarak başka bir araçla kayıplara karıştı.

Olay Kırklareli'ne bağlı Kavaklı Beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre jandarma ekipleri, bir vatandaşın otomobilinin çalındığını ihbar etmesi üzerine harekete geçti. İhbarı yapan R.T. kendisine ait aracın evinin önünden çalındığını belirtti. Olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmaları sonucunda, aracı çalan şüphelilerin olay yerine plakasız bir motosikletle geldikleri ve çaldıkları motosikleti aracın yerine bıraktıkları tespit edildi.

Çalınan araç, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis ekiplerince boş bir alanda terk edilmiş vaziyette bulunup sahibine teslim edilirken, şüphelilerin bölgeden başka bir araçla kayıplara karıştıkları tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber