Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 19 Mayıs 2015 - 17:47 Yorum: 0

Çalık, "Cumhuriyet Halk Partisi indirimlere başlamış vaziyette"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Çalık, 'Cumhuriyet Halk Partisi indirimlere başlamış vaziyette'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, genel seçim çalışmaları kapsamında Darende İlçesi'ni ziyaret etti. Çalık, ilk olarak AK Parti Darende Teşkilatı ile bir araya geldi. Burada konuşan Çalık, "Biz hem yerel hem de genel seçimlerde çok güzel oylar aldık. En son yerel seçimde de çok ciddi destekler aldık. Darende'nin manevi iklimi her defasında geldiğimizde hissettiğimiz o güzellik daha çok buraya gelmemize vesile oluyor" dedi.

"BİRAZ DAHA İNECEKLER, CHP İNDİRİME GEÇTİ"

Çalık, Cumhuriyet Halk Partisi'nin indirime geçtiğini ifade ederek, "Biz, 12 yıldır iktidarız. Allah'a hamdolsun Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'ye genel başkan oldu, 9 ay sonra Başbakan oldu. 12 yıl Başbakanlık yaptı arkasından durmaksızın milletin oylarıyla Cumhurbaşkanı seçildi. Önümüzde böyle bir fotoğraf varken, yan tarafımızda duran muhalefetin genel başkanlarına bir bakmak lazım. ana muhalefetin genel başkanı Kılıçdaroğlu, 5 seçim geçirdi ve hiçbirinden başarıyla çıkmadı, hala genel başkanlığa devam ediyor. Seçim beyannamesini açıklarken 'hedefimiz yüzde 35' dedi. Sizin yüzde 35'iniz istikbaliniz, bizim mazimizdir. Bunun üzerinde döndü 'yüzde 45' dedi. Baktı ki ona gözü yetmiyor, dün açıklama yapmış 'yüzde 25'i geçemezsem bırakırım' diyor. Biraz daha düşecek, indirim başladı. Kapanın elinde kalıyor. Cumhuriyet Halk Partisi indirimlere başlamış vaziyette" diye konuştu 

MHP ve HDP'yi de sert bir dille eleştiren Çalık, "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel başkanına baktığımız zaman 1997 yılında genel başkan oldu. Üzerinden geçen 13 seçime rağmen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hiç iktidar oldu mu, hiç seçim kazandı mı? Hiç iktidar olmak adına yürüyüş yaptı mı? Asla. HDP'yi zaten saymıyorum. Onlar kendilerince bir yürüyüş başlatmış vaziyetteler. O yürüyüşle de çözüm sürecini baltalamaktan başka bir şey yapmıyorlar. MHP, CHP, HDP, seçim kaybettikçe muhalefete mahkum oluyorlar, sandığın dibine itiliyorlar. Ama AK Parti milletin oylarıyla, desteğiyle tek başına iktidara, 400 milletvekiliyle yol yürümeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Çalık, daha sonra AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'la birlikte Darende İlçesi'ne bağlı mahalleleri ziyaret etti.

Vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan AK Parti heyeti, '6'da 6' seslerini duyunca büyük bir sevinç yaşadılar. Vatandaşlar, eski Türkiye'ye bir daha geri dönmek istemediklerini belirterek, AK Parti'ye yaptıkları hizmetlerden dolayı dua ettiklerini belirttiler. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber