Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Güncel 01 Eylül 2019 - 15:04 Yorum: 0

Çalık; “Malatyalılar, ‘Reisin yanındayız’ diyecek”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, aynı gün Battalgazi ilçesine bağlı kırsaldaki 7 mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarla ev toplantıları yaptı.

Çalık; “Malatyalılar, ‘Reisin yanındayız’ diyecek”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, aynı gün Battalgazi ilçesine bağlı kırsaldaki 7 mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarla ev toplantıları yaptı. Çalık, vatandaşları 8 Eylül Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı açılış törenine davet ederek,  “Malatyalılar 8 Eylül Pazar günü tüm dünyaya güçlü bir mesaj verecek ve diyecek ki, ‘Reis yalnız değildir, Recep Tayyip Erdoğan yalnız değildir, milleti her zaman O’nun yanındadır’.”  dedi.

1 günde 7 mahalle ziyareti ve toplantısı

Milletvekili Çalık,. Beraberinde Büyükşehir ve Battalgazi Belediyesi yöneticileri, partili yöneticilerle birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu, Fırıncı, Hacıhaliloğluçiftliği, Yenice, Yaygın, Yeniköy ve Çolaklı Mahallerini ziyaret ederek, burada vatandaşların katıldığı ev toplantılarında sorun ve talepleri dinledi. Çalık, ayrıca inşaat çalışmaları sona yaklaşan Yaygın Göleti’nin inşaat sahasında da incelemelerde bulundu.

Çalık, vatandaşların iletmiş olduğu sorun ve talepleri aynı anda ilgili kurum yöneticilerine telefonla canlı bağlantı yaparak iletti. Çalık, vatandaşları 8 Eylül Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı açılış törenine davet etti.

“Malatyalılar, ‘Reisin yanındayız’ diyecek”

Vatandaşlara AK Parti’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Milletvekili Çalık,  “Allah nasip ederse Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan 8 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Hükümet Meydanı’nda olacaktır.  Bu ziyaret Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya 19. gelişi. Türkiye’de hangi lider 19.’kez Malatya’ya geldi?  Malatyalılar her zaman haklının yanında durdu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatyalılar hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu duruşunu hiçbir zaman değiştirmediniz. İnanıyorum ki Malatyalılar 8 Eylül Pazar günü tüm dünyaya güçlü bir mesaj verecek ve diyecek ki, ‘Reis yalnız değildir, Recep Tayyip Erdoğan yalnız değildir, milleti her zaman O’nun yanındadır’.” diye konuştu.

“Biz milletimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz”

Milletvekili Çalık, “Son günlerde yaşanılan ve yol arkadaşlığı yapmış olduğumuz insanların partimizle yollarını ayıracaklarını sizlerde duyuyorsunuz.  Biz milletimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz.  Verdiğimiz mücadelede milletimiz hep yanımızda oldu. Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla değiştirmedik. Yola çıktıklarımız kendi yollarını saptırmadıkları sürece, başka yola sapmadıkları sürece biz yol arkadaşlarımızla sonuna kadar beraber yürüdük ve yürümeye de devam edeceğiz.  Bizimle birlikte yol yürümek isteyenlere kapımız her zaman açık. Bizi yarı yolda bırakanların geçmiş dönemdeki hallerini, durumlarını hepiniz çok net biliyorsunuz.” İfadelerini kaydetti.

“ Şimdide ekonomik darbe yapmak istiyorlar, bunu da atlatacağız”

“Milletimizin sesini hep kulaklarımızda hissettik” diyen Çalık, “17 yıldır hem Türkiye’ye, hem Malatya’ya hizmet etme gayretindeyiz. 15 yıl boyunca AK Parti’nin kuruluşundan itibaren var olan, bütün makam araçlarına binen,  kırmızı plakalarla dolaşan, ama kırmızı plakalı araçlardan inince AK Parti ile yollarını ayıranları biz milletimize havale ediyoruz.  Bunca zaman yol arkadaşlığı ettikten sonra siz AK Parti’nin iyi icraatlarına sahiplenip şimdi eleştirel bir dil kullanıyor olmanızı da milletin gönlüne ve yüreğine havale ediyoruz.  AK Parti sayesince bütün makamlara geleceksin, ama makamlar gidince eleştiriye başlayacaksın. Şu unutulmasın;  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu yolda hiç yalnız yürümedi, hiç yalnız da kalmayacak, bundan sonrada yine milletimiz ile birlikte yürüyecek. Uluslararası güçler ve onların desteklediği terör örgütlerinin hepsi üzerimize geldi ama biz dimdik ayaktayız, çünkü milletimiz hep yanımızda durdu.  Yapılmak istenen darbelere milletimiz göğsünü siper etti. Birçok badire atlattık. Şimdide ekonomik darbe yapmak istiyorlar, bunu da atlatacağız.

Yaygın Göletinde inceleme yaptı

Milletvekili Çalık, İnşaat çalışmalarında sona yaklaşılan Yaygın Göleti'nde incelemelerde bulundu.

Çalık, “3.770 dekar araziyi suyla buluşturacak, Yaygın ve çevre mahalleler için önemli olan göletimizin takipçisiyiz. İnşa çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık 2 aylık bir çalışma sonrasında inşaat çalışmasının biteceği bize iletildi. Göletimizin gövde yüksekliği 40 metre olarak  planlanmıştı, ancak çevredeki mahallelerimizden gelen sulama suyu talebi üzerine 50 metreye çıkartıldı.” dedi.

calik_battalgazi_7_mahalle_ziyaret--(1).jpg

calik_battalgazi_7_mahalle_ziyaret--(2).jpg

calik_battalgazi_7_mahalle_ziyaret--(21).jpg

calik_battalgazi_7_mahalle_ziyaret--(17).jpg

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber