Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Eylül 2016 - 18:28 Yorum: 0

Çalık, MGTC’yi ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini (MGTC) ziyaret etti.

Çalık, MGTC’yi ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini (MGTC) ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkan vekili Hakkı Pekel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan'la birlikte geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MGTC Başkanı Kemal Deniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz'da ülkenin kaderiyle, milli birliği ile oynanmak istenmiştir. Ne yazık ki Malatya bu darbe hadisesinde önemli 3 merkezden biri durumundaydı. Buna da milletvekillerimiz, genel başkan yardımcımız, bakanımız ve büyükşehir belediye başkanımız zamanında gerekli müdahaleleri yaparak darbeci insanların hareket kabiliyetini dumura uğratıp Malatya'yı kötü bir kaostan kurtarmışlardır. Ben bu özveriden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Malatya'da ki yerel basının diğer illere kıyasla daha güçlü bir yerde olduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise "Halkı etkileyen bir basının geleceğe dair topluma dair sorumluluğu artmıştır. 15 Temmuz vatana ihanet sürecinde basınımız gerçekten çok sağduyu ile çok önemli bir görevi yerine getirdi. Ulusal basınımız başta olmak üzere yerel basınımız da bu güzel duruşundan dolayı bizleri çok mutlu etti. Bütün basınımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ta yeni seçilen MGTC yönetimine başarılar dileyerek özellikle 15 Temmuz akşamı basının duruşundan dolayı teşekkür etti. 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün Türkiye Cumhuriyeti'ni işgal etmek için darbe girişiminde bulunduğunu kaydeden Çalık, "Türkiye Cumhuriyeti'ni imha etmek isteyen FETÖ tarafından yapılan girişimde 241 şehidimiz, 2 bin 195 gazimiz var. Bu girişimin başarıya ulaşmamasında en önemli etken medyanın milli iradenin yanında yer almasıdır. İletişim kanallarının, internet, sosyal medya, televizyon, basın yayın yoluyla milletin milli iradenin yanında yer almasının davet edilmesi ile birlikte terör örgütünün yapmak istediği darbe girişimi tamamen başarısız olmuştur" diye konuştu.

15 Temmuz'da tankın gücünün milletin gücüne yenik düştüğünü ifade eden Çalık, "Buradan bu darbe girişimine karşı duran, Türkiye'nin yanında, demokrasinin, Cumhurbaşkanının, hükümetin yanında yer alan basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İlk andan itibaren Malatyalı hemşehrilerim darbenin karşısında dimdik durmuşlardır. Teşkilatlarımız dik durmuştur. Ben bu vesileyle seçilmiş ve atanmış atanmış valimize, belediye başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, siyasi partilerimize, sivil toplum örgütlerimize gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber