Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 14 Ağustos 2019 - 09:52 Yorum: 0

Çalık, “Partimiz 18 yaşında, ama biz hep 18 yaşındaydık”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Allah nasip ederse partimiz 18 yaşına giriyor. Gencecik bir fidan. Biz her zaman 18 yaşındaydık ve 18 yaşında emin adımlarla ülkemizi idare etmeye, yönetmeye ve biz milletimizin sesi olmaya devam..

Çalık, “Partimiz 18 yaşında, ama biz hep 18 yaşındaydık”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Allah nasip ederse partimiz 18 yaşına giriyor. Gencecik bir fidan. Biz her zaman 18 yaşındaydık ve 18 yaşında emin adımlarla ülkemizi idare etmeye, yönetmeye ve biz milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz Allah'ın izniyle” dedi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, bayramlaşma programı Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşti. Bayramlaşma programında konuşan  AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ettiğini belirtti.

Çalık konuşmasının başında şehitleri ve gazileri anarak, “Bayramlar kardeşliktir, bayramlar muhabbettir, bayram hoş görüdür. Bu bayramda da kardeşliğimizin muhabbetimizin, hoşgörümüzün, bol olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Bu toprağın üzerinde vatan olarak yaşıyorsak, şehitlerimiz sayesinde, gazilerimizin sayesindedir. Bugün bayramları mutlu edebiliyorsak, bugün Kurban Bayramında bir araya gelebiliyorsak vatanımızı koruyan şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Vatan için, devlet için, bayrak için, ezan için toprağa düşmüş bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.” ifadelerini kaydetti.

Çalık şunları söyledi, “Partimizin kuruluşundan bugüne kadar yol arkadaşlığı ettiğimiz partimizin kurucu unsuru olan bütün büyüklerimize teşekkürlerimi sunuyorum. 14 Ağustos 2001 partimizin kuruluş yıldönümü. Allah nasip ederse partimiz 18 yaşına giriyor. Gencecik bir fidan. Biz her zaman 18 yaşındaydık ve 18 yaşında emin adımlarla ülkemizi idare etmeye, yönetmeye ve biz milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz Allah'ın izniyle. 14 Ağustos 2001, üzerinden tam 18 sene geçti. 18 yaşında bir parti, 17 yıldır iktidarda. Bu milletimizin, teşkilatlarımızın sayesinde oldu. AK Parti veda değil vefa partisidir dedik. Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza asla değişmedik ama yola çıktıklarımız yolda bizi bırakıp başka yola sapıyorlar ise onlara da güle güle dedik."

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber