Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 16 Nisan 2020 - 17:53 Yorum: 0

Çalık'dan Özal ve Fendoğlu mesajı

Malatya Milletvekili Öznur ÇALIK, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve Malatya eski milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çalık'dan Özal ve Fendoğlu mesajı

TURGUT ÖZAL ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

Engin ileri görüşü ve çözüm odaklı anlayışıyla siyasi hayatımıza değer katan, ülkemizin geleceğine ışık tutan 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal; Malatya’mızın bir evladı olarak, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için gösterdiği çabalarıyla milletimizin gönlünde taht kurmuştur.

8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal, bölge halklarını aydınlatan siyasi anlayışıyla şehrimiz için gurur kaynağı olmuştur.

Milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen 8. Cumhurbaşkanımız, her zaman değerli hizmetleriyle anılacak ve hayırla yad edilecektir.

Vefatının 27. yıl dönümü dolayısıyla 8. Cumhurbaşkanımız, hemşehrimiz Merhum Turgut Özal’ı rahmet ve minnetle yad ediyor, ailesine, hemşehrilerimize ve milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum.

HAMİT FENDOĞLU ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

Malatya eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Hamid Fendoğlu gelini ve iki torunu ile birlikte 1978 yılında uğradığı menfur bir saldırı sonucunda şehit olmuş ve Türkiye'nin siyasi tarihinin en karanlık günlerinden biri olarak kayıtlara geçmiştir.

Yiğitliğiyle milletimizin gönlünde her zaman önemli yeri olan şehit Hamido, ülkemizin huzurunu kaçırmak isteyenlere, demokrasiyi hiçe sayanlara karşı cesur duruşuyla daima minnetle anılacaktır.

Bu düşüncelerle, Merhum Hamit Fendoğlu'nu ve hayatını kaybeden yakınlarını rahmetle anıyor, ailesine ve tüm hemşehrilerime tekrardan taziyelerimi sunuyorum.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber