Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

Çalınan televizyonunun bulunmasına en çok çocukları sevindi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da, 5 evden elektronik eşya çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Taksitlerini ödeyemeden çalınan televizyonunu polisten...

Çalınan televizyonunun bulunmasına en çok çocukları sevindi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da, 5 evden elektronik eşya çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Taksitlerini ödeyemeden çalınan televizyonunu polisten teslim alan baba, bu duruma en çok çocuklarının sevindiğini söyledi.

Alınan bilgiye göre, kentte 5 eve girip elektronik eşya çaldığı belirlenen 5 kişi, polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı. Zanlılardan 3'ü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çalıntı elektronik eşyaları, şüphelilerin sattığı yerlerden alan polisler, bunları mağdurlara teslim etti. 

Taksitle aldığı ve ödemesini henüz tamamlayamadığı televizyonunu almak için gelen Ramazan Düzgün, görevli polislere teşekkür etti.

Düzgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın yaşandığı gün eve geldiklerinde şoku yaşadıklarını ve durumu polise aktardıklarını anlattı.

Çocuklarının bu durum karşısında çok üzüldüğünü ve ağladığını belirten Düzgün, "Aradan geçen günlerden sonra telefondaki bir sesin, 'Emniyetten arıyoruz, televizyonunuz bulundu, gelip alabilirsiniz' demesiyle çok mutlu olduk. Bu durum karşısında çok sevindik. Herkesi aradım, mutluluğumu paylaştım. Çocuklarıma söyledim, onlar bu kez de sevinçten ağladı" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber