Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Eylül 2017 - 12:03 Yorum: 0

Çalıntı araçla yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Bilecik'te yol kontrolü yapan polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak içinde bulundukları araçla kaçan ve yapılan takip sonucu yaralanan 2 şüpheli, bir...

Çalıntı araçla yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Bilecik'te yol kontrolü yapan polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak içinde bulundukları araçla kaçan ve yapılan takip sonucu yaralanan 2 şüpheli, bir günlük sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgilere göre; 25 Eylül Pazartesi günü Bilecik Belediyesi önündeki polis kontrol noktasındaki ekipler, 34 LA 4894 plakalı hafif ticari araca dur ihtarında bulundular. İhtara uymayan araç kaçmaya başlarken, polis ekiplerinin peşine düştü. Ertuğrulgazi Mahallesi Tavşan Tepe mevkinde bir çıkmaz yola giren araç ele geçirilirken, içindeki Uğur T. ve Ömer G. adlı 2 şüpheli gözaltına alınıp elleri kelepçelenerek Çarşı Polis Merkezi Amirliğine getirilerek sorgularına başlanmıştı. Bu sabah 2 şüpheli Bilecik Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından Bilecik Adliye Sarayında savcı karşısına getirildi. Şüphelilerin savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan şüphelilerden Uğur T. olay yerinde aracın çalıntı olduğunu söylerken, araç içerisinde demir kesme aleti ve bir takım kabloların olması gözlerden kaçmadı.

Çalıntı araçla yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Çalıntı araçla yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber