Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 06 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Çalıntı araçlar sahiplerine teslim edildi

BOLU (AA) - Bolu ve İstanbul'dan çalınan araçlar, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin 14 ayda yürüttüğü çalışmalar...

Çalıntı araçlar sahiplerine teslim edildi

BOLU (AA) - Bolu ve İstanbul'dan çalınan araçlar, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin 14 ayda yürüttüğü çalışmalar sonucu, İstanbul'un Avcılar ilçesiyle Bolu'nun Köroğlu, Sümer, Sağlık ve Alpagut mahallelerinden çalınan araçlara ulaşıldı.

Düz kontak yapılarak çalınan 4 otomobil, 2 kamyonet, 4 motosiklet ve 3 mobiletin sahiplerine teslimi için Yaşam Kent Mahallesinde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Araçlarını teslim alan vatandaşlar, büyük mutluluk yaşadı.

İstanbul'dan çalınan kamyonetlerini teslim alan Mehmet Akidil ve Serdar Fırat, araçlarının bulunmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Çalışmalar kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 16 şüpheliden 9'unun tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber