Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Ekim 2021 - 11:58 Yorum: 0

Çalıntı iş makinesiyle hırsızlık

Avustralya'nın Queensland eyaletinde çalıntı olduğu belirtilen bir iş makinesini kullanan hırsız, bir mağazanın camlarını kırarak 2 motosiklet çaldı.

Çalıntı iş makinesiyle hırsızlık

Avustralya'nın Queensland eyaletinde çalıntı olduğu belirtilen bir iş makinesini kullanan hırsız, bir mağazanın camlarını kırarak 2 motosiklet çaldı. Olayın ardından kaçmaya çalışan zanlı ile polis arasında uzun süre kovalamaca yaşanırken, o anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Avustralya'nın Queensland eyaletine bağlı Ipswich kentinde bir kişi, çalıntı iş makinasıyla bir motosiklet mağazasının cam vitrinini kırarak 2 motosiklet çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, iş makinesiyle defalarca vitrine vuran şahıs kısa süre sonra 2 motosikleti halata bağlayarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Polis şüphelinin peşine düşerken, uzun süreli kovalamaca yaşanıyor. Polis kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde şüpheli, bir süre sonra motosikletleri bırakırken iş makinesiyle kaçmaya devam ediyor. Daha sonra iş makinesini de bırakan şüpheli, yaya halde kaçarken dere kenarında yakalanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber