Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 09 Mart 2015 - 16:01 Yorum: 0

Çalışan Bayanlara Pozitif Ayrımcılık

Yeşilyurt Belediyesinden Çalışan Bayanlara Pozitif Ayrımcılık

Çalışan Bayanlara Pozitif Ayrımcılık

MALATYA - Yeşilyurt Belediyesi Bayan Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları ve Yeşilyurt Belediye Çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Başkan Hacı Uğur Polat adına günün anısına katılımcılara hediye paketi ve karanfil takdim edildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, " Tüm kardeşlerimin gününü tebrik ederim. Kadınlarımız ailenin temel taşıdır. Bizlere en büyük fedakârlığı, en büyük desteği veren kişilerdir. Her bir kardeşimiz ya Hatice, ya Ayşe, ya da Fatma annelerimizi örnek almalıdır” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi çalışan bayanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bir araya geldi. Toplantıya Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, Yeşilyurt AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz, Battalgazi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şule Özkan,  Kadın Meclis Üyeleri ve Yeşilyurt Belediyesinde çalışan kadınlar katıldı.

KAVUK, “SAĞLIKLI TOPLUMLARIN OLUŞMASINDA KADINLARIMIZA ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞMEKTEDİR”

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Bayan Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları ve Yeşilyurt Belediye Çalışanları ile bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, "Son yıllarda özellikle 2015 yılında kadınların daha çok şiddete maruz kaldığını görüyoruz. TV haberlerinde ve programlarında gördüğümüz gibi kadınların bu tip baskılara maruz kalması hepimizi üzmekte ve yıpratmaktadır. Kadınların maruz kaldıkları bu kötü saldırıların bir an önce bitmesini istiyoruz. Bunun içinde en başta sağlıklı bir toplum oluşması gerekmektedir. Sağlıklı toplumların oluşmasında kadınlarımıza önemli görevler düşmektedir. Sağlıklı bir gelecek oluşturmak içinde şu anda burada bulunan kadınlarımızla hep beraber siyasette, eğitimde ve farklı alanlarda daha aktif rol alarak sürecin içinde bulunmalarını bekliyoruz. Güçlü bir Türkiye için hep birlikte gece gündüz demeden çalışmalıyız. Kadın ve erkeklerin fıtratlarının farklı olması farklı bir durumdur. Ancak fırsatlarının eşit olması için hep birlikte mücadele etmemiz gerekmektedir. Bunu sağlamak içinde Kadınlar gününün bir gün değil, bütün bir yıl kadınlar günü olmasını diliyoruz. Gününüz kutlu olsun" dedi.

Tanışma toplantısının ardından Yeşilyurt Belediyesince kadınlar için hazırlanan hediye paketi Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk tarafından bayan çalışanlara hediye edildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber