Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ramazan 2015 25 Haziran 2015 - 17:01 Yorum: 0

Çalışanlara Ramazan ayı boyunca Sahur yemeği veriliyor

MALATYA - Temizlik şirketi Akmercanlar firmasının geleneksel olarak yapmış olduğu çalışanlarına Ramazan’da Sahur yemeği veriyor.

Çalışanlara Ramazan ayı boyunca Sahur yemeği veriliyor

Akmercan, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan Battalgazi Belediyesi'nin çöp toplama ve temizlik işleri çalışanlarına gece geç saatlere kadar çalışan ve Ramazanlık ayı olması münasebetiyle personellerine sahur yemeği veiyor.

Soykan meydanına Battalgazi Belediyesi tarafından kurulan İftar çadırın da gece saat 1.30'da başlayan sahur yemeği uygulaması saat 2.30'a kadar açık kalıyor. 

Malatya'da Akmercan proje müdürü Necati Benli şunları söyledi, "Akmercanlar firmasının geleneksel olarak devam ettirmiş olduğu bir uygulamadır.Şirketimizin Türkiye genelinde çöp sektöründe yaklaşık 7bin çalışanı bulunmaktadır.Bu 7 bin personelin yarısı gece çalışmaktadır, yaklaşık 3500 kişiye sahur ve iftar yemeği, Akmercanlar tarafından karşılanmaktadır.Bizler de bu iftar ve sahur yemeğinde bulunmamaızın sebebi, çalışan personeli motive etmek ve mağdur olmamaları için proje müdürlerimiz ile genelde birlikde olurlar.Bizlerde her iftar ve sahurda personellerimiz ile birlikteyiz.Personellerimizin yhemek konusunda şikayetleri var ise onları dinliyoruz ve çalışanın istediği gıda ve yemekleri getire bilmek amacıyla sorunlarını dinliyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından gelen personeller müdürlerine karşı gösterdiği ilgi ve alakadan memnun olduklarını dile getirdiler.

ETİKETLER: Malatya , Temizlik , Akmercan
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber