Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 10:53 Yorum: 0

Çalışkan: "Adana sanayisi gelişimini sürdürmektedir"

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Adana sanayisinin gelişimini sürdürdüğünü söyledi.

Çalışkan: 'Adana sanayisi gelişimini sürdürmektedir'

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Adana sanayisinin gelişimini sürdürdüğünü söyledi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Adana firmalarını tebrik etti. Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu 2015 yılı araştırma raporu sonuçlarına göre Kıvanç Tekstil'in 33, Beyteks Tekstil'in 41, Tat Nişasta'nın 44, Oğuz Gıda'nın 51, Sepaş Plastik'in 64, Zahit Alüminyum'un 74, Bakırlar İplik'in 255, Meltem Kimya'nın 284 ve Kingspan Yapı'nın 329. sırada yer aldığını belirten Çalışkan, "Komşu ülkelerdeki olumsuz gelişmelere rağmen sanayi kuruluşlarımız başarılı sonuçlarla şehrimizi temsil etmeyi başarmıştır. Adana sanayisi gelişimini sürdürmektedir. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha da fazla firmamız yeni başarılarla ilk ve ikinci 500 firma arasına girecektir. Bunun için daha çok çalışmalı ve üretmeliyiz" dedi.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ASKON üye firmaları Kıvanç Tekstil ve Bakırlar İplik'in ikinci 500 içinde yer almasının hem Adana hem de ASKON için önemli olduğunu kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber