Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 13:43 Yorum: 0

Çalışkan: “Bu saldırıların artması, sonlarının geldiğinin göstergesidir”

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Adana'da gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili olarak, "Bu...

Çalışkan: “Bu saldırıların artması, sonlarının geldiğinin göstergesidir”

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Adana'da gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili olarak, "Bu saldırıların artması, sonlarının geldiğinin göstergesidir" dedi.

Saldırıda şehit olan vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarına sabır dileyen Çalışkan, "Bu ve benzeri saldırıların son dönemlerde artış göstermesi, saldırıları gerçekleştiren odakların sonunun geldiğinin göstergesidir. Ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik bu tür girişimlerle gözdağı vermeye çalışanlar amaçlarına ulaşamayacaktır" dedi.

Hiçbir gerekçesi olmayan bu saldırılar sonucunda milletin daha çok kenetlenip teröre karşı tek vücut olduğunu söyleyen ASKON Başkanı Çalışkan şunları söyledi:

"Adanamızda ve diğer illerimizde gerçekleşen bu olaylar karşısında gerek silahlı kuvvetlerimiz gerekse de sivil unsurlarımız gereken kararlılığı ortaya koymaktadır. Suçlular ve suça azmettirenler yakalanarak adalet önünde hesap vereceklerdir. Başta sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şehit kardeşlerimizin yakınlarına baş sağlığı ve yaralı kardeşlerimizin ailelerine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber