Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Eylül 2017 - 17:08 Yorum: 0

Çalışkan: “Önümüzün açılması için önemli bir 3 puan olduk”

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 4-2 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Hakan Çalışan, önlerinin açılması...

Çalışkan: “Önümüzün açılması için önemli bir 3 puan olduk”

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 4-2 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Hakan Çalışan, önlerinin açılması adına önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Çalışkan, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bizim için hayati önem taşıyan bir müsabakaydı. İki takımın da buna çok ihtiyacı vardı. Sonuçta futbolun cilvesi. Biz daha çok istedik ve kendi lehimize çevirdik. Bundan sonra daha üst sıralara tırmanacağını ümit ediyorum. İyi bir maç oldu. Maçtan önce yaptığımız analizde de Bursaspor maçından 3-4 oyuncudan farklı sahaya çıktı. Karabükspor'a farklı 11 ile çıktı. Karro değişikliği bize daha olumlu sonuç verdi. Lig uzun maraton. İleride ne olur bilemeyiz. Biz önümüzün açılma noktasında çok önemli bir 3 puan aldık. Bizim için hayırlısı olur" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber