Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Temmuz 2014 - 15:53 Yorum: 0

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

"Yerel seçimlerde üçüncü yaptığınız Şanlıurfa'yı cumhurbaşkanı seçiminde Türkiye birincisi yapmanızı istiyorum"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

ŞANLIURFA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Yerel seçimlerde üçüncü yaptığınız Şanlıurfa'yı cumhurbaşkanı seçiminde Türkiye birincisi yapmanızı istiyorum" dedi.

Çelik, partisinin il başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen programa katılarak, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. 

Çelik, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti olarak bugüne kadar verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini söyledi. 

Vatandaşlardan 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde adayları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermelerini isteyen Çelik, "Şanlıurfa'da Erdoğan'a öyle bir destek vermenizi istiyorum ki yerel seçimlerde üçüncü yaptığınız Şanlıurfa'yı cumhurbaşkanı seçiminde Türkiye birincisi yapmanızı istiyorum. Sayın Başbakanımızın 12'nci Cumhurbaşkanı olarak Çankaya'ya Şanlıurfa'dan Türkiye birincisi olarak çıkması inanın Şanlıurfa'ya yeni şeyler kazandıracaktır" diye konuştu.

- Elektrik kesintileri

Bölgedeki elektrik kesintilerine de değinen Çelik, bu konuda gerekli çalışmaları yaptıklarını ve haksız elektrik kesintilerinin önüne geçtiklerini ifade etti.

Kesintilerin ​Türkiye Elektrik İletim A.Ş'den (TEİAŞ) kaynaklı gündüz 2,5 gece 2,5 saat olduğunu, bunun dışındaki bir kesintiye asla müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Çelik, şöyle konuştu:

"Bu kesintinin şirketle, bizimle, sizinle ilgisi yok. Bu genel bir elektrik politikasından ve yaşanan sorunlardan kaynaklanıyor ama 5 saatin dışındaki kesintilere hemen müdahale etmemiz gerekiyor. Teşkilata, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, bize ulaşın. Bu konudaki yanlışlığa kesinlikle müsamaha göstermeyeceğiz. Kesintiler 5 saatin üzerinde olduğu zaman bunun hesabını soracağımız insanlar bellidir. Sizlerden bu konuyla ilgili dayanışma içerisinde olmamızı istirham ediyorum."

Şanlıurfa'da elektrik paralarının pamuk, buğday ve mısır desteğinden kesilmesini yönünde uygulamanın olduğun hatırlatan Çelik, "Bu kurduğumuz düzende elektriklerin rastgele kesiliyor olmasına kesinlikle anlaşmamız gereği müsaademiz olamaz" dedi.

Ortadoğu ve bölgedeki yaşanan olumsuzlukların ortadan kalkması temennisinde bulunan Çelik, yeni bayramlara İslam ülkelerinin huzur içerisinde girmesini diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber