Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 25 Eylül 2017 - 17:28 Yorum: 0

Çalışmalara sıkı takip

MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, Kırkağaç ilçesinde bulunan Karakurt Atıksu Arıtma Tesisi'ni ziyaret ederek incelemelerde...

Çalışmalara sıkı takip

MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, Kırkağaç ilçesinde bulunan Karakurt Atıksu Arıtma Tesisi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde hizmet verdiği su ve atıksu alanlarındaki çalışmalarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürü Kadri Akkurt ile birlikte Kırkağaç ilçesinde bulunan Karakurt Atıksu Arıtma Tesisi'ni ziyaret etti. Tesiste arıtım süreci ve ünitelerinde teknik incelemelerde bulunan Daire Başkanı Çevik, tesisin işleyişi ile ilgili de rutin kontrolleri gerçekleştirdi. Teknik inceleme ziyaretinde Çevik, Karakurt Mahalle Muhtarı İdris Kat ile de görüşerek taleplerini dinledi.

Karakurt Mahalle Muhtarı İdris Kat, "Arıtma tesisimiz Büyükşehir Kanunu ile birlikte MASKİ'ye geçtiğinden beri çok memnunuz. Öncesinde tesisimiz çalışır durumda bile değildi. Terk edilmiş bir vaziyette duruyordu. Ama MASKİ'ye geçtikten sonra gerekli bakımları yapıldı ve işletmeye alındı. Hem tesisimizin çalışmasından hem de genel olarak diğer hizmetlerden mahalle olarak çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a, mahallem adına teşekkürlerimi ve selamlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber