Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Ağustos 2014 - 18:42 Yorum: 0

Çalışmalarımız son safhasına geldi

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı (HİMYAÇ-DER) A.Ece Budan ve yönetim kurulu, Malatya Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Çalışmalarımız son safhasına geldi

MALATYA - Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı (HİMYAÇ-DER) A.Ece Budan ve yönetim kurulu, Malatya Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Budan, dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.Başkan Budan, Yeterki iyi çalışmalar yapılsın ve kim olursa olsun desteğimizi her zaman vermeye hazırız, bizler dernek olarak Malatya’mızda ve Malatya dışında yapılan sağlıklı ve iyilik için yapılan çalışmaları destekliyoruz ve her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Yeter ki yapılan çalışmalar ve yardımlar yerini bulsun. Akdemir, Başkanımızın çok güzel projelerinin olduğunu ve bizlerde dernek olarak bu yapılacak güzel projelerine destek olacağımızı dile getiriyorum, dedi

Başkan Budan, HİMYAÇ-DER'in yaptıkları çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, Önümüzdeki aylarda yapılacak çalışmalarıyla ilgili bazı bilgiler verdi. Budan, şu anda İllerde şube çalışmalarımız tam hızıyla devam ediyor dedi. Önümüzdeki günlerde genel kurulumuz var ve yapılacak bu genel kurulumuzla ilgili çalışmalarımız son safhasına gelmiştir dedi. Genel merkezimiz tarafından yapılacak kongre öncesi şubelerimizin kongrelerini biran önce bitirmektir. İllerdeki şubelerimizin çalışmalarını tamamlandırdıktan sonra Malatya'mızada Genel Merkezimize yakışır bir kongre yapacağız dedi.

Malatya Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, Budan ve yönetim kurulunun derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulu arkadaşlarımın adına teşekkür ediyorum, Derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Başkan Budan’ı yakinen tanımaktayız, Malatya’mıza güzel hizmetleri olmuştur ve şimdide yine yaptıkları bu güzel hizmetleri ve çalışmalarından dolayı bir kere daha tebrik ediyorum ve başarıların devamını diliyorum dedi.

Başkan Akdemir, Bizler dernek olarak çok sıkıntılarımız var ve inşallah bu sıkıntıları bir an önce çözüme kavuşturmak istiyoruz dedi. Akdemir, Dernek olarak önümüzde ki günlerde yapacağımız bazı projelerimizin olduğunu ve bu yapılacak projelerle ilgili bazı açıklamalarda bulunurken ve daha önceden yapılacak çok projelerimizin olduğunu ve ne yazık ki bu yapılacak projeleri hayata geçiremedik, çok üzgünüm, dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber