Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Ekim 2016 - 21:58 Yorum: 0

Çalıştırmak için ittikleri otomobil denize uçtu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, ağabey ve kardeşinin çalıştırmak için ittiği otomobil, bir anlık dikkatsizlik sonucu denize uçtu.

Çalıştırmak için ittikleri otomobil denize uçtu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, ağabey ve kardeşinin çalıştırmak için ittiği otomobil, bir anlık dikkatsizlik sonucu denize uçtu. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre olay, Alaplı ilçesindeki balıkçı barınağında meydana geldi. Balık tutmak için limana gelen Okan Ş.'nin kullandığı 67 AU 352 plakalı otomobil, limanda arızalandı. Kardeşi İbrahim Ş. ile bir süre aracı çalıştırmak için çabalayan sürücü, sonuç alamayınca arabayı itmeye başladı. Bir süre otomobili iten ağabey ve kardeş, yolun sonuna geldiklerini fark edemediler. Hızlanan otomobil yolun bittiği yerden denize uçtu. Gözlerinin önünde aracın denize uçtuğunu fark eden ağabey ve kardeşi durumu ekiplere haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağabey ve kardeşinin sağlık durumunu kontrol etti. Polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bazı vatandaşlar ise limanda emniyet tedbiri alınmamasına tepki gösterdi. Olay yerine çağrılan çekici yardımıyla sulara gömülen otomobil yeniden karaya çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber