Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 15 Nisan 2022 - 09:48 Yorum: 0

Cam kemik hastası Naz’ın kırılan tabletini kaymakam yeniledi

Adana'nın Kozan ilçesinde "cam kemik hastası" 13 yaşındaki Naz Ayas'ın doğum gününde hediye edilen tableti kırılınca, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam...

Cam kemik hastası Naz’ın kırılan tabletini kaymakam yeniledi

Adana'nın Kozan ilçesinde "cam kemik hastası" 13 yaşındaki Naz Ayas'ın doğum gününde hediye edilen tableti kırılınca, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Naz'ı evinde ziyaret edip, yeni tablet hediye etti.

Naz Ayas, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne sosyal medya üzerinden ulaşarak, "Ben evde eğitim görüyorum. Çok sıkılıyorum. Bir tabletim olsun istiyorum. Kaymakam amcam bana doğum günümde getirmişti. Ama kırıldı. Birkaç defa da bozuldu. Olmuyor. Ben evden dışarı çıkamıyorum. Lütfen bana en kısa zamanda cevap verir misiniz?" diyerek yardım istedi.

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Bayer ise konuyu Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam'a bildirdi,

Kaymakam Gürçam da Naz Ayas'ı evinde ziyaret edip yeni bir tablet hediye etti. Ayas, kaymakama çok teşekkür ederek mutlu olduğunu ifade etti.

Naz'a tabletin özelliklerini tek tek anlatan Kaymakam Gürçam devletin tüm kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek, her zaman kendilerine ulaşabileceğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber