Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2016 - 19:13 Yorum: 0

Çam yarması adlı film Çorum’da çekilecek

HMK yapım tarafından beyaz perdeye aktarılacak olan "Çam Yarması" adlı sinema filmi Çorum'da çekilecek.

Çam yarması adlı film Çorum’da çekilecek

HMK yapım tarafından beyaz perdeye aktarılacak olan "Çam Yarması" adlı sinema filmi Çorum'da çekilecek.

Yönetmenliğini Sefa Özçelik'in yaptığı sinema filminde; yönetmen yardımcılığını Çorumlu Tiyatro Yazarı Şahin Örgel üstlenirken; oyuncu kadrosunda ise Yakup Yavru, Tevfik İnceoğlu, Ferdi Kurtuldu, Nuri Alço, Murat Kuşçu gibi Türk Sineması'nın usta isimleri yer alacak.

Çorum'un dünyanın merkezi olduğu yönündeki haberin ardından filmin bir bölümünü Çorum'da çekmeye karar veren yapım şirketi yetkilileri, basın toplantısı düzenleyerek, filmin senaryosu ve ekibi hakkında bilgi verdi.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan yönetmen yardımcısı Şahin Örgel, Çorum'un sadece leblebisi ve "heri" söyleminden ibaret olmadığını belirterek, filmde Çorum'un genel olarak lanse edilmesinin daha sağlıklı olacağını bildiklerini ve bunun içinde çalışacaklarını söyledi. Örgel, büyük bütçelerle hazırlanan filmin, şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Komedi türündeki "Çam yarması" filminin iyi bir gişe yapacağına inandığını ve çekimlerine 10 Ağustos'ta başlayacaklarını ifade eden Örgel, Çorum'daki çekimlerin ise yaklaşık 1 ay süreceğini söyledi. Yılın komedi filmi denecek kadar iddialı hazırlandıklarını belirten Örgel, filmde argo kelimeler kullanılmadan da halkı güldürülebileceğine inandıklarını ve buna göre bir aile komedisi gibi hazırladıklarını ifade etti. Filmin bu yıl sonunda gösterime girmesini planladıklarını belirten Örgel, izleyiciden olumlu not almalar halinde "Çam Yarması" filminin seri halinde devam edebileceğini kaydetti.

Komedi filminin konusuna ilişkin de açıklamalarda bulunan Örgel, "İstanbul'da yaşayan zengin bir çiftin çocukları olmaz. Evli ve hali vakti yerinde olan bu çift, yetimhaneden bir evlatlık almak isterler. Fakat gelişen sürpriz olaylar onları yetimhanede üç evlat sahibi yapar. Aradan uzun yıllar geçer. Bu "Çam Yarması" gibi yapılı evlatlıklar artık yetişkin birer adam olurlar. Ama baba parası yemekten başka bir şey de yapmazlar. Bu adamlar babaları iflas edince çok zor duruma düşerler. Babaları bu tembel ve işe yaramaz çam yarmalarını evden kovar. Bu olay sonrasında üç adamın hayata tutunma mücadelesi başlar. İstanbul'da başlayan hikaye, mafyadan kaçan bu adamların Çorum'daki mücadelesi ile devam eder" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber