Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Eğitim 24 Ekim 2016 - 12:18 Yorum: 0

Cambridge’den İhlas Eğitim Kurumları öğrencilerine sertifika

Cambridge Üniversitesi'nin Türkiye'de düzenlediği sınavlarda başarılı olan Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin sertifikaları...

Cambridge’den İhlas Eğitim Kurumları öğrencilerine sertifika

Cambridge Üniversitesi'nin Türkiye'de düzenlediği sınavlarda başarılı olan Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

İhlas Eğitim Kurumları Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu'nda düzenlenen törene İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Toplam beş kategoride verilen sertifikaları almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları öğretmenleri tarafından verildi.

Yeltekin: " Yabancı dil eğitimi önceliklerimiz arasındadır."

Sertifika töreninde öğrencilerle birlikte olarak onların mutluluğunu paylaşan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Cambridge Üniversitesi'nin dünyada İngilizce seviyesini ölçen çok önemli sınavlar gerçekleştirdiğini ifade etti. Bu sınavlarda elde edilen sertifikaların dünyanın birçok yerinde geçerli olduğunu vurgulayan Yeltekin, sertifikaları alan öğrencileri kutladı.

İhlas Eğitim Kurumlarında anaokulundan liseye kadar yabancı dil eğitimine büyük önem verdiklerinin altını çizen Yeltekin, "Yabancı dil eğitimi bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Çocuklarımızın üniversite zamanına geldiklerinde en az bir yabancı dili akıcı şekilde konuşabilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu amaca uygun olarak yabancı dil eğitimini anaokulumuzdan itibaren etkin şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber