Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 28 Ocak 2021 - 14:03 Yorum: 0

Çameli beyaza büründü

Denizli'nin Çameli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe beyaza büründü.

Çameli beyaza büründü

Denizli'nin Çameli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe beyaza büründü. Havadan görüntülenen ilçe kartpostallık fotoğraflar oluşturdu.

Çameli ilçesinde gece geç saatlerde etkili olan kar yağışının ardından sabah saatlerinde ilçe tamamen beyaza büründü. İlçede yaşanabilecek herhangi bir kaza olmaması için vatandaşların yollardan ve saçak altlarından geçerken dikkatli olmaları, esnafların ve vatandaşların ise bu konuda dikkatli olması gerektiği belirtildi. Havadan drone ile görüntülenen Çameli ilçesi bem beyaz kar örtüsü ile kartpostallık fotoğraflar ortaya çıktı.

Öte yandan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, belediye ekiplerinin büyük bir özveri ile çalıştığını, yolların kapanmaması için kar küreme araçlarının ise yolları açtığını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber