Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2014 - 11:53 Yorum: 0

Cami inşaatına yardım çağrısı

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Beldesi'nde 2012 yılında temeli atılan Bediülzzaman Said Nursi Camisi'nin tamamlanması için hayırseverlerin yardımı bekleniyor

Cami inşaatına yardım çağrısı

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Beldesi'nde 2012 yılında temeli atılan Bediülzzaman Said Nursi Camisi'nin tamamlanması için hayırseverlerin yardımı bekleniyor.

Bediülzzaman Said Nursi Cami Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Bakır Erbiçer, 2012 yılında caminin temelini attıktan sonra yaşanan borçlanmalar nedeniyle bazı üyelerin dernek yönetiminden istifa ettiğini, bu nedenle sıkıntı yaşadıklarını bildirdi. 

Tüm imkansızlıklara rağmen borçlanarak caminin kaba inşaatını tamamladıklarını, çevre düzenlemesi ve minareyi yaptıramadan ibadete açtıklarını söyleyen Erbiçer, zemin katı da Kur'an kursu için tahsis ettiklerini ifade etti.

Caminin çevre düzenlemesi, minare gibi bir çok eksiğinin olduğunu anımsatan Erbiçer, "Bu eksikleri yapacak imkanımız ve gücümüz kalmadı. Buradan devlet yetkililerine, değerli iş adamlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Camimizi tamamlamamız için bize yardım etsinler" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber