Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Ekim 2017 - 15:33 Yorum: 0

Cami kundakçısı kamerada

Kartal'da bulunan Kavaklı Camii'nin bir kişi tarafından ateşe verilme anı yangın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Cami kundakçısı kamerada

Kartal'da bulunan Kavaklı Camii'nin bir kişi tarafından ateşe verilme anı yangın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İddiaya göre, akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen bir şahsın çıkardığı yangında şans eseri yaralanan olmadı.

Kartal Cevizli Mahallesi'nde bulunan Kavaklı Camii'nde sabah saatlerinde yangın çıkmış, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etmişti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis yangını bir kişinin çıkardığını belirledi. Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışma sonrası camiyi yakan şahıs yakalandı. Kundakçının akli dengesi yerinde olmayan İsmail isimli şahıs olduğu öğrenildi. Öte yandan, şahsın çıkardığı yangın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Görüntülerde akli dengesi bozuk şahıs cami içine giriyor. Camideki kitapları yakan şahıs daha sonra kayıplara karışıyor. Bu sırada cami içinde yangın çıkıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber